Aktuális híreink:


follyarboretum_advent
Idén első alkalommal rendezzük meg Adventi Kézműves vásárunkat, ahol helyi kézművesek kínálják saját termékeiket. Emellett kürtős kaláccsal, lángossal, forralt borral és hangulatos élőzenével várjuk kedves vendégeinket.
 
A kert látogatása az adventi időszakban INGYENES!
 
A zenét biztosítja: Szakonyi Norbert és Babos-Piller 
 
Kézművesek:
Szegi Családi Gazdaság: Házi készítésű sajtkülönlegességek
Szabó János: Diszeli Faesztergályosok
Vajai István: ChocArt
Némethné Major Judit: Kézműves
Major Maja: Kézműves, Manóbabák
Folly kézműves termékek
 
KARÁCSONYFA VÁSÁR: December 09. és 23. között, nyitvatartási időben minden nap

palyazatfolly

Fotózz, szerkessz, nyerj! – pályázat felső tagozatosoknak

Előző rajpályázatunk után nagyon sokan kérdezték, hogy a felső tagozatosok miért nem pályázhattak. A nagy érdeklődésre való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy nem lenne fair részünkről, ha az idősebb korosztály nem mutathatná meg alkotásait, ezért újabb pályázatot hírdetünk:

Készíts egy fotót/fotókat arról, hogy milyen kertre vagy büszke lakóhelyed környékén, vagy mit jelent számodra a kert. Legyél kreatív a képszerkesztésnél, állíts össze egy tetszetős montázst vagy kollázst. Juttasd el az Arborétumunk palyazat(kukac)follyarboretum.hu e-mail címére október 1-ig, nyerj egy Lenovo tabletet magadnak és egy kirándulást az egész osztályodnak. 30.000 forinttal beszállunk az útiköltségetekbe, körbevezetünk Titeket a kertben, mindenki ültethet egy fát, illetve megvendégelünk benneteket egy ebéddel és fagyival. Ezen kívül az első három – egyéni helyezett – értékes nyereményekben részesülnek. Ez utóbbiak bírálatában ezúttal is szakmai zsűri lesz a segítségünkre.

Téma: „A kert”
Beküldési határidő: 2017. október 1.
közönségszavazás kezdete: 2017. október 4.
Beküldés módja: e-mailben, fáljnév: név_osztály_iskola.jpg (név, tanár, iskola, osztály és elérhetőségek a levél szövegében legyen feltüntetve)
Közönségszavazás vége és eredményhirdetés: 2017. október 20.

Bővebb információért keresd munkatársunkat a  +36-70 333 2569-as telefonszámon vagy a nemeth.orsolya(kukac)follyarboretum.hu e-mail címen!


dsc_6499

Minden szombaton élőzenés borpiknik az Arborétumban!

Június 17-től, minden szombat délután 15:00 és 18:00 között, a Babos-Piller Jazz Duó ad koncertet az Arborétumban, így egyfajta zenei aláfestéssel járható be a kert, de a teraszon ülve, borainkat kortyolgatva és a balatoni panorámát csodálva is kellemesen eltölthető bármelyik szombat délután! Bővebb információért keresse fel facebook oldalunkat, vagy hívjon minket a +36-70-338-7377-as telefonszámon!


folly_webshop

Elindult a Webshopunk!

A Folly Arborétum és Borászat régi tervei között szerepelt, hogy a kert fejlesztése mellett, kényelmi szolgáltatásainkat is bővítsük. Örömmel értesítjük minden kedves látogatónkat, hogy mai nappal elindul a Folly Arborétum és Borászat hivatalos Webshopja.

Mostantól bárki a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon juthat hozzá borainkhoz, házi szörpjeinkhez vagy szőlőmagolajos natúrkozmetikumainkhoz. Számítógép előtt ülve vagy mobileszközzel a kezében bárhonnan s bármikor leadhatja megrendelését és intézheti a kifizetését, a csomag pedig néhány nap múlva házhoz érkezik, ráadásul bruttó 15.000 Ft feletti rendelés esetén az ország bármely pontjára ingyenes kiszállítással.folly_fenyorugyszorp

Elkészült az idei Folly Fenyőrügy szörp!

Mintha friss fenyőhajtást ropogtatna, illatos-édes kellemesen gyantás ízű frissítő készíthető belőle. Mi itt az arborétumban citrom ill. Narancs karikával készítjük és kínáljuk Önöknek.

A fenyőrügy jótékony hatásai perégóta közismertek. Kiváló nyákoldó hatású, így nagyon sokan, szirupként, természetes köptetőnek is használják, illetve magas a C-, B2-, K-vitamin, valamint az ásványi anyag tartalma is.