Borkóstoló

Egész évben szeretettel várjuk Arborétumunkba. Válassza kóstolós belépőjegyeink egyikét és kóstolja meg borainkat, amelyekhez házi készítésű sós borkorcsolyát kínálunk ajándékba. Előzetes bejelentkezés esetén, nagyobb létszámú csoportoknak meleg étkezés lehetőséget biztosítunk. Céges rendezvények és csapatépítő programok szervezését is vállaljuk.

Sétáljon 100 éves cédrusok között, és a kirándulás végén, vagy akár a séta közben, a fák árnyékában megpihenve, gyönyörködjön a káprázatos balatoni panorámában! Közben megkóstolhatja a Folly Buborékát, Olaszrizlinget, Budai zöldet, Kéknyelűt,  és a többi tételünket is.

Borkóstoló ajánlataink:

Borboltunkban az aktuális kínálatunkból választhat pohárral, a borok iránt komolyabban érdeklődőket pedig bóskostolós belépőjeggyel várjuk.

  • belépő + 3 x 1 dl bor + snack –  2.400 Ft/fő
  • belépő + 5 x 1 dl bor + snack – 3.200 Ft/fő
  • Csoportok esetén előre foglalt borkóstoló ár: 3.500 Ft/fő
    mely belépőjegyet, 5 tételes borkóstolót, borkorcsolyát szódavizet  és olívabogyót tartalmaz.

Borboltunkban természetesen vásárolni is lehet, bármelyik készleten lévő borunkból vihet haza.

Látogasson el webshopunkba és válogasson aktuális kínálatunkból!


Ajánlataink csoportoknak:

Nagyobb csoportoknak, baráti társaságoknak és céges rendezvények meleg étkezéi lehetőséget is biztosítunk. Kérd egyedi ajánlatunkat kollégánktól!
Telefon: +36 70 333 2569
E-mail: nemeth.orsolya@follyarboretum.hu

Csoportos ajánlataink


 

folly_boroka2016

Sofőröknek, kisebbeknek ajánljuk saját készítésű, tartósítószer mentes, kézműves szörpjeinket! Tudj meg többet termékeinkről!

Szörpkóstolóink

dsc_6477