Szörpkóstoló

A Folly szörpök kisüzemi módszerrel készített, kézműves, kistermelői termékek. Minden szörpünket kis palackszámban, kizárólag friss alapanyagokból szezonálisan készítjük el Önöknek. A termékeket hőkezeléssel dunsztoljuk, így semmilyen tartósítószert, színezéket vagy mesterséges adalékot nem tartalmaznak.

Sétáljon 100 éves cédrusok között, és a kirándulás végén, vagy akár a séta közben, a fák árnyékában megpihenve, gyönyörködjön a káprázatos balatoni panorámában! Közben megkóstolhatja a Folly Fenyőrügy, Levendula, Mentás-citromfű és a többi tételünket is.

 

Szörpkóstoló ajánlataink:

Borboltunkban az aktuális kínálatunkból választhat akár pohárral, ha az összes szörpünket kipróbálná, többtételes, kóstolós belépőjeggyel várjuk.

  • belépő + 3 x 3dl vagy 5 x 1dl szörp + snack –  2.400 Ft/fő
  • belépő + 5 x 3dl szörp + snack – 3.200 Ft/fő
 

Az egyik legkülönlegesebb tételünk a Folly Fenyőrügy szörp. Mintha friss fenyőhajtást ropogtatna, illatos-édes kellemesen gyantás ízű frissítő készíthető belőle. Mi itt az arborétumban citrom ill. narancskarikával készítjük és kínáljuk.

A fenyőrügy jótékony hatásai régóta közismertek. Kiváló nyákoldó hatású, így nagyon sokan, szirupként, természetes köptetőnek is használják, illetve magas a C-, B2-, K-vitamin, valamint az ásványi anyag tartalma miatt fogyasztják.

Borboltunkban természetesen, a kóstolás mellett vásárolni is lehet, bármelyik készleten lévő szörpünkből vihet haza egy-egy palackkal.

Látogasson el webshopunkba és válogasson aktuális kínálatunkból!


Ajánlataink csoportoknak:

Nagyobb csoportoknak, baráti társaságoknak és céges rendezvények meleg étkezési lehetőséget is biztosítunk. Kérje egyedi ajánlatunkat kollégánktól!
Telefon: +36 70 333 2569
E-mail: nemeth.orsolya@follyarboretum.hu

Csoportos ajánlataink

DSC_4582

DSC_4586

DSC_7872